amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-Jan-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
HANEEZ (BROWN)

 
 
Baju Haneez tuk mlm berinai Jaja mlm tadi, seriously baju ni kalo tengok live lawa sgt.
Personally amoi suka sekali hasil kerjatangan amoi tuk my lovely fren ni. Rasa bangga jer tengok dia sambut tetamu memakai baju yg manik2nya amoi yg jahit.

Jarang dpt peluang tengok hasil kerjatangan kita dipakai customer kan?






Saturday, 10-Jan-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
LYNN (BROWN)

 
Baju Lynn yg telah pun di pakai mlm tadi tuk mlm berinai Jaja





Credit to Nora dan Ija. TQ!


Saturday, 10-Jan-2009 04:06 Email | Share | | Bookmark
ATHIRA

 
Baju anak saudara pengantin perempuan Jaja -merangkap flower girl yg nak dipakai pada hari ini.

Tema warna2 manik diambil sempena tema warna pengantin iaitu olive green.

HArap2 ATHIRA berseri2 pakai baju ni hari ni yea



Quote:
nash - pemilik baju pun cute gak tq yea sudi singgah.


Saturday, 10-Jan-2009 04:01 Email | Share | | Bookmark
LYNN

 
 
Lama sangat tak mengupdate, sebab

1. telampau bnyk baju nak dijahit

2. Memory Card camera wathal

Jadi pic2 ni semua guna my Dad punya Nikon D60 oleh kerana terlampau canggih to me until tatau nak guna hehheheheh

jadi amik ni pun sejurus sebelum cust dtg collect main petik jer arr.

Baju ni Lynn nak pakai masa hari persandingan adik perempuannya Jaja di rumah lelaki minggu depan.






Quote:
yan - boleh dik... guna jer... terima kasih sudi singgah

zalynna - bawah baju tak ada cuma di tgan ngan leher sahaja kak amoi buatkan


Monday, 29-Dec-2008 08:33 Email | Share | | Bookmark
IKLAN

 
 
 
View all 11 photos...
Dengan pembelian barang-barang dari www.amoicreations.com sebanyak RM 100 anda akan menerima hadiah berupa Recycle Bag Besar manakala pembelian RM 50 ke atas anda akan memiliki Recycle Bag Kecil bagi menghargai pelanggan-pelanggan amoi Beads World.

Terima Kasih atas sokongan semua.

Walaubagaimanapun jika tidak membeli barangan atau pembelian tidak mencukupi anda masih berpeluang memiliki bag ini dengan harga RM 8.90 untuk yg besar dan RM 6.90 untuk yang kecil (tidak termasuk pos)



RM 8.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 100 KEATAS)



RM 8.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 100 KEATAS)



RM 8.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 100 KEATAS)



RM 8.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 100 KEATAS)



RM 8.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 100 KEATAS)



RM 6.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 50 KEATAS)



RM 6.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 50 KEATAS)



RM 6.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 50 KEATAS)



RM 6.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 50 KEATAS)



RM 6.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 50 KEATAS)



RM 6.90 (PERCUMA DENGAN PEMBELIAN RM 50 KEATAS)


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net