amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Dec-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
AZMA - TABUR

 
 
 
Lengan baju ni berlapis. Jahitan manik ni pada lapisan yg bawah.








Quote:
Suhaida - t.kasih ye sudi dtg. Su kene berani bermain dgn warna dik. mcm baju ni langsung tak ada unsur pink or yellow tapi kak amoi minta izin dari pemilik baju utk menggunakan warna2 tersebut. Nak guna pattern? silakan, kak amoi berbesar hati jika ada org sudi nak guna pattern kak amoi ni dik.


Monday, 1-Dec-2008 05:04 Email | Share | | Bookmark
PUCUK REBUNG - TUTORIAL

 
 
 
View all 10 photos...




















Quote:
salam diana - after that you have to start with 2 beads again but with different color.
wish to have a class in Singapore . May be one day I'll be there

ciku nunu - wah chanteks2nyer gambar2 kat umah U. Nnt kak amoi ada masa nak g menuntut edit pics mcm tu... tapi skang ni busy ya amat dik.

Owh ye nanti kak amoi email you the price ye. TQ!



Sunday, 30-Nov-2008 16:55 Email | Share | | Bookmark
EYTA

 
 
 
View all 4 photos...
EYTA - My student sebenarnya tapi skarang beliau ada masalah sikit jadi tak dapat nak menjahit sendiri manik pada baju ni.

Fabrik yang di beli oleh suami tercinta dari Dubai dengan corak yang sangat cantik, personally amoi suka sgt corak baju ni sampai rasa nak kirim kat hasben dia beli fabrik yg sama... hehehhehe.

Material ni dari segi handling susah sikit, tapi Alhamdulillah dapat gak sempurnakan kerja menjahit manik ni










Quote:
YAN - tq sudi lawat. rajin2 lah singgah ye

JUNA - hye Juna!.... juna punya pun apa kurangnya....keep up the gud work

IJA - kak amoi mmg cute arr... hehehhehe gurau... TQ taw... iaj pun tak menang tangan kak amoi tengok mcm2 pattern dia buat.

IZAN - hye.... singgah selalu. izan pun bukan main mekar dengan SF nyer... bertuah sifu nora dapat anak murid rajin.... keep on beading ye

BALKIS - my pleasure dik... rajin2 membeading taw


Saturday, 22-Nov-2008 16:47 Email | Share | | Bookmark
PENCIPLAK TERSOHOR

 
 
 
Ambil idea dari msdnooraini.... tak secantik hasil kerjatangan beliau tetapi cukup buat empunya baju berpuas hati dan gembira memakai baju ni









Saturday, 22-Nov-2008 16:43 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
For my fren Hanies. Selalu sangat anta baju sampai tatau nak buat pattern apa dah. Nasib baik awal2 dah pesan nak yg paling simple dan motif tak lari dari corak asal.








[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net