amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-May-2009 16:36 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL IPOH

Amoi plan nak buat bengkel jahitan manik di IPOH pada 6hb Jun 2009 ni

Jika ada yang berminat sila sms/email ye di

012 337 6696 / 013 310 0636

amoi_2505@yahoo.com

Yuran : RM 200 termasuk bahan2, nota, lunch and sijil

Corak : 23 jenis

Masa : 10:00 - 4:00 pm (atau hingga selesai)

Terima Kasih!!


Monday, 25-May-2009 03:32 Email | Share | | Bookmark
APA YE????

Today is my 36th birthday (boleh? saja2 nak war-war kat sini? hehehehe...

Hadiah paling bermakna apabila dpt mengajar 30 peserta di Negeri Selangor di Hotel Grand BlueWave Jumaat-Ahad lepas 22-24 Mei 2009. Terima Kasih pada pengelola majlis ( you know who you are) pada para peserta yang sangat2 sporting

Semua students kali ni sangat cepat menangkap apa yang di ajar. Alhamdulillah dlm masa 3 hari mereka dapat menguasai 45 teknik dengan jayanya dengan suasana yang sangat menyeronokkan (hendaknya semua peserta merasakan begitu).

Besempena dengan peningkatan umur dan keterbatasan waktu amoi nak mengumumkan bahawa terdapat beberapa kekosongan sahaja untuk tempahan manik untuk Hari Raya Aidilfitri tahun ini.

Oleh kerana itu bagi mereka yang betul2 serious nak mendapatkan khidmat kak amoi yang tidak seberapa ini menata rias baju raya mereka, sila buat tempahan awal. Kerana kak amoi tak mampu nak ambil bnyk2 tahun ini. Keterbatasan waktu menyekat kak amoi mengambil jumlah baju yang banyak untuk dihias. Walaubagaimanapun anda tidak akan menyesal kerana tidak dapat menempah dengan kak amoi kerana masih ramai yang berbakat yang menawarkan jahitan manik kepada anda . Tidak ada istilah kecewa ke meraung ke patah hati ker... hehehehe.....

Salah satu sebab adalah kerana PJJ TUTORIAL mendapat sambuatan hangat jadi kak amoi terpaksa menumpukan masa dan tenaga menyiapkan sample jahitan manik tersebut.

Mungkin juga tahun ni tak ambil lagi dah tempahan hari raya jika masih ada yg berminat dapatkan PJJ tersebut .


Sekian tuk kali ini semoga bertemu lagi.


Thursday, 14-May-2009 09:29 Email | Share | | Bookmark
GLAMOUR - AN UPDATED VERSION

 
Igt lagi tak pattern glamour?
Ni amoi buat semasa hasben amoi warded baru ni..
4 ari duduk sepital.. baru jer kuar today.

Pattern ni setelah dilengkapkan termasuk tangannya sekali... ari tu tak dpt nak abiskan




Quote:
lilo - dari tak buat apa kan ngadap org sakit baik jaet.. nak jaet baju cust takut tak cantik sbb masa tu hati tak tenteram

izan - minor operate kat idung dia now ok dah. Alhamdulillah.

yan - kakak dah email ye. TQ

Dila - TQ. Beadworks Dila pun lawa2 gak kak amoi tgk


Monday, 4-May-2009 02:36 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL JAHITAN MANIK DAN LABUCI SHAH ALAM AND AMPANG

CALLING FOR ORANG2 SHAH ALAM, KELANG, KELANA JAYA, SUBANG JAYA, KUALA LUMPUR, AMPANG, DAN KAWASAN SEKITAR

BENGKEL JAHITAN MANIK DAN LABUCI ANJURAN AMOI CREATIONS

TEMPAT : KETAPANG VILLA TAMAN NIRWANA AMPANG

DEWAN TADIKA KEMAS JLN GELAMA 17/24, SEKSYEN 17, S.ALAM

MASA : 10:00 - 3:00 PTG

TARIKH : 16 MEI 2009 SHAH ALAM
17 MEI 2009 AMPANG

CORAK : 20 JENIS

YURAN : RM 150 TERMASUK BAHAN2, LUNCH, NOTA DAN SIJIL

BERMINAT BOLEH SMS/CALL AMOI DI 012 337 6696/013 310 0636

TERIMA KASIH


Quote:
[b]farah - TQ ye... semoga farah juga maju jaya dlm bisnes tersebut

kak nani - miss u r kak... nnt tak ada lg org nak tinjau2 bengkel amoi kan ....

aiza - salam perkenalan juga dik!... nak order boleh adik sms jer apa nak email pun okay gak.

ct - kakak dah lawat umah ct
[b]


Friday, 24-Apr-2009 09:32 Email | Share | | Bookmark
DRAWING FOR SALE

 
 
Kepada beaders yang nak mendapakan drawing ni boleh request pattern apa yg mereka nak beli.

Nama pattern rujuk pada nama TITTLE entry ye sebab amoi mmg takpandai bagi nama design, maklum design tak secanggih mana.

Saiz drawing adalah saiz sebenar pada baju (tapi baju ukuran amoilah

Bagi beader yg baru2 nak berjinak dlm beading boleh juga dapatkan PJJ Tutorial mengikut Level 1 (Basic) Level 2 (Intermediate) atau Level 3 (Advanced)

Atau dapatkan 45 TEKNIK pada harga Istimewa.

Semua Tutorial lengkap dengan bahan2, nota lengkap, dan sijil beserta contoh jahitan penuh bagi setiap level.

Hubungi amoi melalui email/tel/sms ye sbb di sini kadang2 amoi termiss nak baca

Terima Kasih atas sokongan semua.






[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net