amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 23-Apr-2009 16:58 Email | Share | | Bookmark
IENA PG

 
Baju ni baru buat n baru siap lengan jer...
sedang buat leher
takut tak sempat upload selama seminggu amoi balik kg ni
jadi jamu mata buat penghilang kerinduan...
chewah




Tuesday, 21-Apr-2009 15:49 Email | Share | | Bookmark
AMOI PUNYA

 
Lama dah tak jait baju sendiri.... Semalam lepas siapkan tempahan tutorial tuk 45 teknik tuk cust PJJ di Sarawak terus amoi capai baju ni dah buat... akhirnya siap juga tapi tngan belum lagi amoi buat. Esok2lah ye...

Nak jait baju cust pulak




Thursday, 16-Apr-2009 13:21 Email | Share | | Bookmark
AINI -BLUE

 
 
Lepas buat baju LYDIA ari tu jahit baju ni pulak... sudah pun selesai tadi dan dipulangkan kepada tuannya yang anggun

Nnt amoi taruk semula pic yg lebih elok.... memory card D60 wat hal tak leh open tatau napa... ni amik guna cameraphone sahaja...

Anyway enjoy kerja yang tak seberapa ni ye...






Monday, 13-Apr-2009 12:22 Email | Share | | Bookmark
LYDIA

 
 
 
View all 4 photos...
LYDIA.... minat pada manik tabur yang ada batu2... amoi amik masa sikit tuk sesuaikan pattern ngan warna.... banyak kali amoi mencuba sebelum jumpa yg bersesuaian...

Harap LYDIA berpuas hati....







Quote:
Yan - TQ! masih sudi singgah Kak amoi pikir pattern ngan pilih warna manik lagi lama dari masa menjahit tu taw... hehehe...

Anggerik - TQ so much... bnyk buat beading sekarang?

Watie - Jadi eh idea kak amoi ari tu? Usaha tangga kejayaan....

Zana - patung tu kak amoi beli di Seremban ni jer... tapi kalo zana kat KL kat Jln Kenanga bnyk kedai jual, harga dlm RM 120 kalo tak silap.

CT - TQ. Nnt kak amoi email harga pada ct ye....


Thursday, 2-Apr-2009 06:14 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL - AMPANG & SHAH ALAM

CALLING FOR ORANG2 SHAH ALAM, KELANG, KELANA JAYA, SUBANG JAYA, KUALA LUMPUR, AMPANG, DAN KAWASAN SEKITAR

BENGKEL JAHITAN MANIK DAN LABUCI ANJURAN AMOI CREATIONS

TEMPAT : KETAPANG VILLA TAMAN NIRWANA AMPANG

DEWAN TADIKA KEMAS JLN GELAMA 17/24, SEKSYEN 17, S.ALAM

MASA : 10:00 - 3:00 PTG

TARIKH : 12 HB APRIL AMPANG & 18HB APRIL 2009 SHAH ALAM

CORAK : 20 JENIS

YURAN : RM 150 TERMASUK BAHAN2, LUNCH, NOTA DAN SIJIL

BERMINAT BOLEH SMS/CALL AMOI DI 012 337 6696/013 310 0636

TERIMA KASIH


Quote:
SueAllysa - Kak amoi dah email adik ye...TQ

AinAhmad - Adik leh amik kelas intermediate atau avanced pada hari tu nnt...

eija - boleh register lagi kalo adik berminat sms nama penuh pada kak amoi yea. TQ!

Yan - Adik amik r PJJ ngan kak amoi hehehhe

eiza - Melaka bulan Mei InsyaAllah kak amoi ke sana lagi yea.

Kak Nani - alahai kakak nak pindah ker... tak adalah org nak tengok2 amoi lagi kar s.alam dah...

Intan_Shazz- KUCHING end may confirmed!!!!!

Siti - bole beli note and sample jahitan plus starter kit tu dik.

Farah - tak cukup besar lagi eh? hehehhehe....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net