amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Apr-2009 03:12 Email | Share | | Bookmark
AINI MAROON

 
 
 
AINI she likes skated beads I guess. She requested a simple skated beads only 2 colors and plain Indian sequin.







Wednesday, 1-Apr-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
AINI White

 
 
 






Baju my fren lagi AINI... nak yg simple se simple2nyer.... baju dah mahal....


Tuesday, 31-Mar-2009 15:19 Email | Share | | Bookmark
45 TECHNIQUE

 
 




Mahu menguasai kesemua 45 teknik diatas? atau sebahagiannya?
Hubungi amoi ye....


Monday, 30-Mar-2009 04:16 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL - SANDAKAN DAN KOTA KINABALU

CALLING FOR ORANG2 KOTA KINABALU DAN SANDAKAN DAN KAWASAN SEKITAR

BENGKEL JAHITAN MANIK DAN LABUCI ANJURAN AMOI CREATIONS

TEMPAT : SANDAKAN / KOTA KINABALU (LOKASI TEPAT AKAN DIMAKLUMKAN KEMUDIAN)

MASA : 10:00 - 4:00 PTG

TARIKH : 26HB APRIL 2009 / 1 HB MEI 2009

CORAK : 25 JENIS

YURAN : RM 250 TERMASUK BAHAN2, LUNCH, NOTA DAN SIJIL

BERMINAT BOLEH SMS/CALL AMOI DI 012 337 6696/013 310 0636

TERIMA KASIH


Quote:
fiza - tu kak amoi dah taruk kat link sana iya dik..tak ada masalah nak tolong menolong ni....


Friday, 27-Mar-2009 16:18 Email | Share | | Bookmark
HANTARAN

 
 
 
View all 5 photos...
Asyik tengok manik jer kan?

Apa kata kita tengok Hantaran pulak....
Actually cust ni kawan adik amoi.. amoi buat 5 dulang jer... tuk majlis bertunang esok, yg 2 lagi tu kek. Jadi buatkan ribbons penghias jer. lagi 1 tu sireh junjung tapi lupa nak snappy2.. yg ni pun guna cameraphone jer... camera abess bat...













Quote:
dana - chanteks eh? hehehe tq taw... dari dulu mmg amik tempahan hantaran ni dik...tapi tak publish.. malu plak rasa


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net