amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Mar-2009 16:39 Email | Share | | Bookmark
EYTA MAROON

 
 
 
View all 4 photos...
NYNA.... a young mother to be.... siap tukar baju kat umah amoi and terus ker kenduri kawen







another baju yg ditempah oleh nyna....




Quote:
anie- TQ!.. boleh jer tnya apa nak tnya. InsyaAllah amoi cuba jawab ye.

dana - personally bila tgk live kak amoi pun suka baju maroon ni

ija - hehehe.. mcm ketapi eh? yg ada kat tgn ni pun berderet ha rezeki kan

watie - mantop eh? mcm raja lawak plak TQ!

azi - hye! lama tul tak dengar khabar.. bz keje eh? tk k taw.

eiza - nnt kak amoi buat tutorial ye.. InsyaAllah

norhana - tutorial? tunggu taw... InsyaAllah


Wednesday, 25-Mar-2009 16:18 Email | Share | | Bookmark
GLAMOUR - NOW IT'S HISTORY

 
 
 
Baju hijau ni kawan amoi AINI yg punya, mintak jahitkan untuk dipakai pada hari sabtu ni...
amoi dengan semangatnya buat pattern GLAMOUR ni tapi sebelum amoi teruskan ke bahagian tangan amoi bagi dulu AINI view... tapi malangnya AINI tak suka... terlalu sarat katanya....









AINI cuma nak kan yang simple... cuma taburan manik 2 warna diberi tumpuan pada warna silver dan disulami dgn warna asal fabrik iaitu dark green... Since org kg amoi kata CUST IS ALWAYS RIGHT amoi telah membuka semula jahitan dan mula menjahit manik tabur yang telah pun disiapkan dalam masa kurang dar 24 jam




Quote:
Yasha - Citarasa manusia berbeza2... moral of the story.. kita tak leh syok sendiri jait manik baju org .... hehehhe... TQ dik sudi singgah

dana - tak per... hidup tak selalunya indah kan?

ija - tapi kan kain ni sedap jait taw dik... laju jer...

watie - hahahha... lawak arr bab jiwa pemalu tu

ina - kak amoi nak jait kat naju sendiri jer arr nnt

haida- rule no 1 - CUST is always RIGHT....

eiza - tak per dik.. sari dua ni kak amoi g cari kain yg sesuai dibuat baju nak buat pattern ni plak


Wednesday, 25-Mar-2009 16:12 Email | Share | | Bookmark
EYTA - an updated version

 
Nana dari Sekinchan meminati pattern EYTA tetapi nana mahukan yg lebih sarat sebab nana cuma mahu jahitan di tangan....

maka terhasil EYTA yg lebih sarat




Tuesday, 17-Mar-2009 05:06 Email | Share | | Bookmark
AINI

 
 
 
AINI - she's my best fren... dari zaman belum akil baligh lagi... dah dekat 25 tahun jadi kawan....

Ada juga jahit tuk baju pengantin for her bridal hse tapi kali ni AINI minta hiaskan baju chhifone nyer ni tuk andamkan her niece pada ahad lepas...

Sorry pic ni amik guna HP camera jer jadi mutu gambar tu faham2 jer r ye.







Tuesday, 17-Mar-2009 04:35 Email | Share | | Bookmark
MELOR

 
 
 
View all 5 photos...
Lama betul tak mengupdate.... bnyk juga menjahit tapi tak ada mod nak ambil pic dan taruk kat sini... tatau kenapa... hari ni pun godek2 laptop ni jumpa beberapa keping pic yg sempat amik ari tu...

Baju ni tuan punya badan pilih sendiri warna manik dan corak... dia tanak manik tu kelihatan sangat dan corak yg dipilih pun seakan2 cuma bunganya jer lain sikit...
Citarasa manusia berbeza kan....

Anyway enjoy ni ya.... maaf kalo tak memuaskan hati kawan2, mutu gambar dan mutu jahitan







[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net