amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Nov-2008 16:55 Email | Share | Bookmark
EYTA

 
 
 
 
EYTA - My student sebenarnya tapi skarang beliau ada masalah sikit jadi tak dapat nak menjahit sendiri manik pada baju ni.

Fabrik yang di beli oleh suami tercinta dari Dubai dengan corak yang sangat cantik, personally amoi suka sgt corak baju ni sampai rasa nak kirim kat hasben dia beli fabrik yg sama... hehehhehe.

Material ni dari segi handling susah sikit, tapi Alhamdulillah dapat gak sempurnakan kerja menjahit manik ni










Quote:
YAN - tq sudi lawat. rajin2 lah singgah ye

JUNA - hye Juna!.... juna punya pun apa kurangnya....keep up the gud work

IJA - kak amoi mmg cute arr... hehehhehe gurau... TQ taw... iaj pun tak menang tangan kak amoi tengok mcm2 pattern dia buat.

IZAN - hye.... singgah selalu. izan pun bukan main mekar dengan SF nyer... bertuah sifu nora dapat anak murid rajin.... keep on beading ye

BALKIS - my pleasure dik... rajin2 membeading taw


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net