amoi Creations & Collections

By: amoi creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Mar-2009 16:18 Email | Share | Bookmark
GLAMOUR - NOW IT'S HISTORY

 
 
 
Baju hijau ni kawan amoi AINI yg punya, mintak jahitkan untuk dipakai pada hari sabtu ni...
amoi dengan semangatnya buat pattern GLAMOUR ni tapi sebelum amoi teruskan ke bahagian tangan amoi bagi dulu AINI view... tapi malangnya AINI tak suka... terlalu sarat katanya....









AINI cuma nak kan yang simple... cuma taburan manik 2 warna diberi tumpuan pada warna silver dan disulami dgn warna asal fabrik iaitu dark green... Since org kg amoi kata CUST IS ALWAYS RIGHT amoi telah membuka semula jahitan dan mula menjahit manik tabur yang telah pun disiapkan dalam masa kurang dar 24 jam




Quote:
Yasha - Citarasa manusia berbeza2... moral of the story.. kita tak leh syok sendiri jait manik baju org .... hehehhe... TQ dik sudi singgah

dana - tak per... hidup tak selalunya indah kan?

ija - tapi kan kain ni sedap jait taw dik... laju jer...

watie - hahahha... lawak arr bab jiwa pemalu tu

ina - kak amoi nak jait kat naju sendiri jer arr nnt

haida- rule no 1 - CUST is always RIGHT....

eiza - tak per dik.. sari dua ni kak amoi g cari kain yg sesuai dibuat baju nak buat pattern ni plak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net